Vernieuwd kapsalon zet de de deuren open

Barber heropent met 'Vlaamsche kermisse'

Barber heropent met 'Vlaamsche kermisse'

Barber heropent met Vlaamsche kermisse Foto: Foto Barber

Wetteren - Op zondag 24 januari heropent het gekende 'kapperssalon zonder spiegels', Barber, aan de Victor Van Sandelaan nummer 4, de deuren. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan! Het veelbesproken en drukbezochte salon staat reeds jaren gekend omwille van zijn originele concept en interieur, maar dit laatste werd de voorbije maanden in een nieuw kleedje gestoken. Om dit laatste in zijn eigen typische stijl in te huldigen, organiseert Barber in de straten rondom het kapperssalon een authentieke 'Vlaamsche kermisse'.

Vanaf 11u kan u zichzelf verwennen met een ontbijt vergezeld van muzikanten met eigenwijze instrumenten en deuntjes uit lang vervlogen tijden. Ook de burgemeester komt de hernieuwde Barber officiëel inhuldigen. Vanaf 14u gaat de kermis echt van start en zal iedereen zich kunnen laven aan een overvloed aan 'volkse spelen', animatie, wedstrijden en echte 'Vlaamsche kost'. Het programma barst van originele rariteiten die wij enkel kennen van verhaaltjes uit grootmoeders tijd.

Rudy Roosendans, de uitbater van de kapperszaak, staat klaar om u het concept van zijn salon gedetailleerd uit de doeken te doen. Neem plaats in de woonkamer of in het café op één van die echte oude originele kappersstoelen, bedien uzelf van een drankje en 'feel at home'. Indien u dat wenst, kan u tevens een foto van uw net geknipte kapsel terugvinden op hun -weldra vernieuwde- website zodat u ook thuis uw kapsel in model kan brengen.

Inlichtingen: info@barber.be of desmetolivia@hotmail.com. Tel: Gsm Rudy: 0477 62 83 95 Gsm - Olivia: 0479 24 76 57 - Barber: 09 366 39 18 .

Wanneer? Zondag 24 januari - Waar? Victor Van Sandelaan, 4 te Wetteren vanaf 11 uur tot???

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio