Asiel wil een speelweide aanleggen

Pannenkoekenverkoop voor asielhonden VZW Animal Trust

Pannenkoekenverkoop voor asielhonden VZW Animal Trust

Ook onze hond, Sloeber, hier samen met Wesley komt uit een asiel Foto: WP

Wetteren - VZW Animal Trust (hondenasiel in Melle, op de grens met Kwatrecht) heeft plannen om een heuse hondenspeelweide in te richten op hun domein. Het doel van de hondenspeelweide is velerlei: actieve honden kunnen er zich uitleven, met andere hondjes spelen, met één van de vrijwilligers actief zijn, leren omgaan met soortgenoten... Ook is het interessant om kandidaat-adoptanten te laten kennismaken met een nieuwe hond, of hun eigen hond te laten kennismaken met een asielhond - wat natuurlijk de adoptiekansen van de hond verhoogt.

Maar... de omheining en de aanleg van de speelweide kosten veel geld! Daarom wordt een pannenkoekenverkoop georganiseerd. De volledige opbrengst ervan gaat naar de speelweide.  De pannenkoeken worden verkocht aan 6 euro/kg. Daarvoor krijg je 16 pannenkoeken in de plaats. Bestellen kan je via info@animaltrust.be (vermeld naam + telnr. + aantal kg en het totaalbedrag van de bestelling) of via tel. 09/230 36 80. De pannenkoeken kunnen dan worden afgehaald bij Animal Trust vanaf zondag 18 april 2010 tussen 14u en 17u (Geerbosstraat 1 te Melle – kijk op www.animaltrust.be voor een wegbeschrijving). De actie loopt tot eind mei.
 

Wie helpt mee om de lieve viervoeters zonder baasje een nieuwe uitlaatklep te bezorgen?
 

Ook ons hondje, Sloeber,  komt uit een asiel en heeft sinds vele jaren een gelukkige thuis bij ons gevonden. Wij wensen zijn lotgenootjes die nog niet het geluk hadden om een nieuw baasje te vinden alvast een hele mooie speelweide toe!
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio