MEER MALEIZEN

Maleizen Rommelt Maxi: van dorpsloop over rommelmarkt tot early jazz

Maleizen Rommelt Maxi: van dorpsloop over rommelmarkt tot early jazz

Foto: Michel Van Mullem

Overijse - Tijdens het weekend van 11, 12 en 13 september 2015 heeft in Maleizen de maxi-versie van Maleizen Rommelt plaats. Op de affiche een dorpsloop, openluchtfilm, Maleizen Rommelt, Chirodorp, Open Monumentendag in Villa Michiels, optredens van streekgroepen, dj’s en ‘Godzijdrank’ en op zondag de Open Monumentendag in het klooster van Maleizen, openluchtmis en het kioskconcert in Park Michiels.

Het begint allemaal op vrijdag 11 september met om 18 uur Dorpsloop! Er zijn een Pop-up Resto & Bar in Park Michiels vanaf 16u00. Info en inschrijving via vanaerschot.geert@gmail.com   0476 96 79 37

Om 21u30 is er ‘Hector’, openlucht filmvertoning met Urbanus (regie Stijn Coninckx) in Park Michiels. Organisatie Cultuurdienst, Dorpsraad, Maleizen Feest! en Chiro Maleizen. Contact: CC Den Blank, ilya.deroey@denblank.be, 02 687 59 59

Zaterdag 12 september is er Chirodorp in Park Michiels van 14u00 tot 17u00. Er zijn tal van spelen voorzien voor zowel de kleinste als de wat oudere kinderen. En er is een knutsel- en schminkstand. Organisatie:  Chiro Maleizen, contact: Nuria Renard, 0474 63 39 08

Ook op zaterdag: Maleizen Rommelt in Park Michiels van 14u00 tot 19u00. Snuisteren op de rommelmarkt en gezellig iets eten en drinken aan de ‘Maleizen Rommelt-toog’.  Heb je nog oude spullen, speelgoed, boeken, strips en oude langspeelplaten,… ? Iedereen kan gratis aan de rommelmarkt deelnemen met een stand van vijf lopende meters. Inschrijven via info@dorpsraad-maleizen.be of bij Kenny Ericx op het nummer 0473 93 99 01.

Om 21 uur volgt de enige echte Openluchtfuif Godzijdrank in een tent in Park Michiels - DJ’s: JN, Dare 2 Rave, B-Art, DJ Brent en Abstrakt. 18-plussers kunnen genieten van lekkere cocktails.! Goed om weten: omdat het een Chirofuif is, is er geen minimumleeftijd. Iedereen is dus welkom! Kaarten in voorverkoop (nieuw vanaf dit jaar!) kosten slechts 3,00 EUR. Aan de kassa betaal je 5,00 EUR. Organisatie Chiro Maleizen (contact: Linde Marchand, 0474 22 12 23).

Zondag 13 september begint het om 9u30 met een openlucht misviering en receptie in Park Michiels. Pastoor Ivens gaat voor in de openluchtmis. Nadien nodigen KVLV Maleizen en de Dorpsraad Maleizen je uit op de receptie.

Er is een kioskconcert met ‘The Hop 'sh Bam Connection’ in Park Michiels om 11u00 ‘The Hop 'sh Bam Connection’s een swingend jazzorkest dat muziek speelt uit de jaren ’20, ’30 en ‘40. Zowel nummers uit de echte ‘early jazz years’ van o.a. Jelly Roll Morton, Louis Armstrong, als de meer op bigband geïnspireerde songs van o.a. Duke Ellington, Count Basie, Flecther Henderson, Lionel Hampton, … komen aan bod. De band geniet internationale faam en speelt zelfs regelmatig op festivals in het buitenland. Meer informatie vind je op www.hopshbam.com. De toegang is gratis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio