BesteBuren met Saartje Van Camp en Spinvis

Overijse - In het kader van BesteBuren, het festival dat de banden met onze noorderburen in de regio wil aanhalen, treden op woensdag 11 november om 20u30 Spinvis en SaartjeVan Camp op in GC De Bosuil in Jezus-Eik.

"Spinvis kreeg roem en faam in Vlaanderen en Nederland met hits als Astronaut,  Bagagedrager, Voor ik vergeet,… Hij speelde in de grootste zalen, in de meest diverse samenstellingen en was een graag geziene gast in televisieprogramma’s als 'De Wereld Draait Door'. Hij kiest nu voor een heel intiem concept in de Druivenstreek met zijn op muziek gezette woordspelletjes", luidt het.

Deze aflevering van BesteBuren mikt op een publiek met een hart voor muziektheater alsook een tikkeltje experiment en niet alledaags vertoon. Immers, Spinvis goochelt met tekst en klank, en maakt van alles een geslaagd experiment. "Samen met Saartje Van Camp kan je hem terugvinden op een podium omgebouwd tot lichtstudio, ergens tussen een berg muziekinstrumenten. Ze bedienen alles zelf, tot en met jouw verwondering".

Info: 02 657 31 79 - GC De Bosuil

Ook te zien op 12 november in CC Het Bolwerk, Vilvoorde (02 255 46 90) en op14 november in CC Den Blank, Overijse (02 687 59 59). Telkens om 20u30.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio