Gemeente zoekt uitbater voor taverne Den Bonten Os

Gemeente zoekt uitbater voor taverne Den Bonten Os

Foto: IF

Overijse - De gemeente Overijse gaat via een open oproep op zoek naar nieuwe uitbaters voor de taverne Den Bonten Os. Inschrijven kan tot 18 juli 2016 om 10u00.

Tot 18 juli om 10 uur kunnen kandidaat uitbaters inschrijven. Zij moeten bij inschrijving hun visie geven over de invulling die ze wensen te geven aan Den Bonten Os.

Dit zijn alvast de vereisten: serveren van gerechten met een lokale toets; ondersteuning bieden bij het beheer van het bezoekerscentrum Dru!f en het bewijs leveren van financiële draagkracht. De maandelijkse vergoeding aan de gemeente Overijse bedraag minimaal 600 EUR (geïndexeerd met consumptie-index) exclusief nutskosten.

Het college van burgemeester en schepenen besliste op 17 mei 2016 om de concessieovereenkomst met NV Wyns Drinks Service voor de taverne Den Bonten Os vroegtijdig te beëindigen omdat er bepaalde voorwaarden uit de overeenkomst niet nageleefd werden.

Den Bonten Os is gelegen in het centrum van Overijse aan de kerk. Het historisch pand huisvest ook het bezoekerscentrum Dru!f. Op de binnenplaats is er een gezelllig terras.

Inschrijving richten aan: College van burgemeester en schepenen, Begijnhof 17, 3090 Overijse. Meer informatie: Frederik Derom, diensthoofd Werken in Eigen Beheer, t. 02 785 34 44.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio