Werken aan Oude Geelsebaan

Werken aan Oude Geelsebaan

Foto: RR

Laakdal - Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert nog tot en met dinsdag 7 augustus werkzaamheden uit op de Oude Geelsebaan (N127) in Veerle (Laakdal).

De bushalte aan rusthuis Op Haanven en buurtwinkel Okay wordt vernieuwd en verhoogd voor mensen met een beperking. “Het ligt in onze bedoeling om Op termijn willen we in elke deelgemeente zo een bushalte plaatsen zodat, zo maken wij het mogelijk dat  iedereen met de bus kan reizen”, zegt schepen van Mobiliteit en Verkeersveiligheid Frank Sels (sp.a- groen). 

Tijdens de werkzaamheden wordt er afwisselend één rijstrook op de Oude Geelsebaan afgesloten voor het verkeer. Iedereen moet de werfzone passeren over één rijstrook met behulp van tijdelijke verkeerslichten. De bussen volgen hun normale route, maar zullen aan de halte voor het rusthuis niet stoppen tijdens de aanpassingswerken van die halte. 

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden wel door. Sels waarschuwt ook de automobilisten nog: “Wees wel voorzichtig op de uitritten van de parking.” (mavb)

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio