Teardrops ligt vanaf nu in de winkel

Tom Dice schittert op eigen cd-voorstelling

Eeklo - Tom Dice en zijn band stelden vanavond in het Coca Cola-center in het Antwerpse Wilrijk de allereerste cd 'Teardrops' voor. Een paar honderd genodigden en fans woonden het enthousiaste optreden bij.

Tom Dice is veel meer dan de ballad-singer die hij met 'Me and My Guitar' is. Oslo en de rest van de wereld zal dus slechts een deeltje van de veel veelzijdiger muzikant die Tom toch is, leren kennen.

De cd omvat 13 nummers, met de hit 'Bleeding Love' als bonus nummer. De rest zijn allemaal nieuwe nummers, met uiteraard 'Me and My Guitar' maar ook de zomersingle 'Lucy'. Het schijfje werd geproduceerd door SonicAngel Studios.

Tom en zijn muzikale vrienden maakten er vanavond een spetterend feestje van. Hun optreden duurde dik een uur en zorgde voor een enthousiaste menigte. Aan het eind van het optreden bleek dat Tom een liedje 'vergeten' was. En toen hij 'Me and My Guitar' aanving, zong het publiek luidkeels mee. Het is nu al een onvergetelijk nummer.

Als u niets wilt missen over Tom Dice op het Eurovisiesongfestival, dan moet u elke dag Het Nieuwsblad lezen. Surfen naar www.nieuwsblad.be/tomdice is ook goed, natuurlijk...

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio