Prachtig nieuw jaarprogramma van De Herbakker

Prachtig nieuw jaarprogramma van De Herbakker

Wordt het straks weer rootje schuiven aan De Herbakker Foto: emv

Eeklo - Liefhebbers van cultuur, humor, theater en muziek mogen zich weer in de handjes wrijven: deze week wordt het nieuwe seizoensprogramma 2010-2011 van CultuurCentrum de Herbakker verspreid en dat wordt weer genieten.

Humor, theater en muziek zijn weer de drie zwaartepunten van het programma van De Herbakker, maar ook literatuur, film en familievoorstellingen (zelfs een gans weekend in november!) vormen een behoorlijke hap.

Details staan in het programmaboekje dat stilaan overal verkrijgbaar is, maar enkele grote namen wil ik u niet onthouden: Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Gunter Lamoot, Frank Boeijen, Walter Baele, Jan Decleir, Stany Crets, Peter Van de Begin, The Bootleg Beatles, Daan, Gabriel Rios, Nathalie Meskens,... U ziet: veel schoon volk op het podium van De Herbakker.

Maar dat schoon volk vind je ook achter het podium, want het nieuwe programma is het resultaat van een groep enthousiaste, professionele medewerkers die net als vorig jaar mikken op de kaap van de 20.000 tickets!

De start van de abonnementenverkoop is op zaterdag 5 juni van 9 tot 13 uur aan de ticketshop, vanaf 18 uur via de website. Wie persoonlijk langskomt, heeft dus meer kans om een ticket voor een gegeerde voorstelling te bekomen dan wie het via de site riskeert.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio