'Jeuk' Liveband for Kids op Zalige Zondag

'Jeuk' Liveband for Kids op Zalige Zondag

Foto: mvm

Hoeilaart - Nu zondag om 11u30 heeft de laatste Zalige Zondag van deze zomer plaats. Inmiddels is het een traditie dat die zich naar een kinderpubliek richt. Dit jaar komt de band Jeuk langs voor een uur onvervalst kinderliedjesplezier.

Vroeger was het een rariteit, nu eerder schering en inslag: music for kids is cool! Kapitein Winokio, -vorig jaar nog te gast op zo'n Zalige Zondag- zette zowat de toon in Vlaanderen en sindsdien is het genre gemeengoed. Zondag in Hoeilaart zijn het kinderhits op Jeukse wijze. 'n Knipoog naar volwassenen en een hoop absurde humor voor de kleintjes. Dat is Jeuk. Mee klappen en zingen is de boodschap want anders heb je er niets aan.
 

Voor dit muzikale feest hoef je niet te betalen. Het speelt zich af op de planken van het Gemeenschapscentrum Felix Sohie aan het Gemeenteplein. Voor de kleintjes wordt een bar voorzien met kindvriendelijke drankjes en ook de grote mensen kunnen er uiteraard hun dorst lessen.
En voor de Winokio-fans is er goed nieuws: de kapitein komt terug naar Hoeilaart tijdens het Druivenfestival op zondag 16 september om 14u30 in de grote circustent in het park.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio