RISING 1 - ENTREZ 12 Bron:Tony Lauret

Zaalvoetbal 3e afdeling Rupelliga: ZVC ENTREZ maakt brandhout van RISING

Aartselaar - Zaterdag 25 februari moest Entrez nog eens op verplaatsing gaan spelen. Ditmaal moest er in Niel gespeeld worden tegen Rising. Een middenmoter die af en toe de ploegen uit de top 5 het vuur aan de schenen kan leggen. De bezoekers waren dan ook op hun hoede.

Dit bleek echter voor niets nodig, aangezien er meteen de openingstreffer werd gemaakt door Hakim. Niet veel later prikte, op aangeven van Joris De Bie, kapitein Jeroen Dutoy de 0 - 2 tegen de netten. De veer was gebroken bij de thuisploeg en na mooi combinatiespel van de bezoekers stond de zware 0 – 7 tijdens de rust op het bord. We kunnen noteren dat Kristof Herremans zijn wederoptreden vierde met een mooie treffer en dat Nils Poelemans terug driemaal de weg naar het doel vond.

Na de rust ging Entrez op hun elan door en diepte de score uit tot 0 – 8. Toen kwam Rising toch even opzetten, wat resulteerde in de eerredder: 1 – 8. Dit was het signaal voor Entrez om een tandje bij te steken en zo werd het vrij snel 1 – 12. Entrez had medelijden met de thuisploeg en besloot een tandje lager te spelen.

Zo eindigde de match tegen Rising in een ruime overwinning. Volgende week wacht de topper tegen Wijkvrienden, de virtuele tweede in de stand.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio