Kijken naar zomerbloeiers met Natuurpunt

Kijken naar zomerbloeiers met Natuurpunt

Zicht op de Schorre te Boom Foto: Archief Marc Verlinden. Fotograaf: Alex Vinck

RUMST/BOOM - Wie meer wil weten over de zomerse bloemenpracht in bossen, wegbermen en dijken van de rivieren kan hiervoor een cursus volgen. 'Natuurpunt' organiseert een cursus die de geheimen onthult van de zomerse flora in onze contreien. Snel inschrijven is de boodschap want de cursus gaat reeds morgen van start.

Natuurpunt, kern Boom/Rumst, organiseert vanaf woensdag 13 juni in samenwerking met de gemeente Boom en Natuurpunt Educatie vzw, een cursus over de flora die we in de Rupelstreek aantreffen tijdens de zomer. 

Hans Vermeulen, medewerker van Natuurpunt Educatie is de lesgever tijdens het theoriemoment en de praktijkuitstappen. 

De cursus start met een theoriemoment op woensdag 13 juni om 19.30u. in het nieuwe Ecohuis, ‘s Herenbaan 129 Boom. De praktijkuitstappen gaan door in Bos N in Boom (zaterdag 16 juni), de dijken langs de Rupel in Boom (zaterdag 23 juni) en de kleiputten van Terhagen (zaterdag 7 juli). Telkens van 9u. tot 12u.

Deelname aan de cursus voor de leden van Natuurpunt kost 28 euro voor volwassenen en 20 euro voor wie jonger is dan 16 jaar. Het bedrag kan gestort worden op het rekeningnummer 001-3845875-95 van kern Boom-Rumst 2840 Rumst met de mededeling: Cursus zomerbloeiers – uw telefoonnummer - eventueel emailadres.

Niet-Natuurpuntleden betalen 36 euro. Deelnemen kan vanaf de leeftijd van 12 jaar.
Verdere info kan je bekomen op het nummer 03/889.70.67 of via email marleen.senecaut@pandora.be
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio