Noeverrock 2013

Noeveren is klaar om te rocken

Noeveren is klaar om te rocken

Foto: if

Boom - Deze namiddag gaat aan de site Frateur 'Noeverrock 2013' van start. Het gratis festival belooft ook dit jaar weer een topper te worden met voor elk wat wils. Om 15u. geeft de 'The Hindu Needle Trick' de aftrap, gevolgd door F.O.D. en Fabiola Fun F*ckers. Topp of the bill 'Mintzkov' sluit het festival af.

Wijkraad Noeveren en CC De Steiger zorgden ook dit jaar weer voor een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand muzikaal aanbod.

The Hindu Needle Trick  warmt vanaf 15u. het festivalterrein met hun Rock ’n Roll met een Folky Soul op.

De jonge punkrockband F.O.D. zal zeker de Green Day fans kunnen bekoren. Nog dit jaar brengen ze hun eerste album 'Ontario' uit. Met de niet mis te verstane boodschap 'F.O.D. is on a mission to breathe new life into Belgian punk rock, and you’re more than welcome for the ride' komen de liefhebbers van het wat ruigere genre ongetwijfeld aan hun trekken.     

De alternatieve coverband 'Fabiola Fun F*ckers' wist vorig jaar de jury van 'The Clash of the Coverbands' te overtuigen en werd van de 1500 ingeschreven bands verkozen tot tot beste Belgische coverband.

Mintzkov die vroeger bekend stond als Mintzkov Luna is ondertussen al een begrip geworden in de Belgische rockwereld. De Lierse groep won in 2000 de Humo Rock Rally en behaalde met het nummer 'Opening Fire' een eerste plaats in 'De Afrekening' van Studio Brussel. De talentvolle Belgische groep met zanger en gitarist Philip Bosschaerts en zangeres en bassist Lies Lorquet, die ook al enkele nummers zong voor dEUS, is een meer dan waardige afsluiter voor het festival.

Praktisch

Waar?

Site Frateur, Noeveren 196 in Boom

Wanneer?

Vanaf 15u.

Inkom gratis

CC De Steiger

Wijkraad Noeveren

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio