Ivan Janssens over Me, myself & I & other stories

Ivan Janssens over Me, myself & I & other stories

Cultuurstation Tracé. Foto: W&F

Ekeren - De Mariaburgse kunstenaar Ivan Janssens stelt vanaf vrijdag 24 november tentoon in Cultuurstation Tracé. “Een groot deel van de tentoonstelling behoort ook tot mijn eindwerk ‘multidisciplinair atelier’ in St.-Lucas in Kapellen”, verklaart Janssens.

 “De leidraad voor deze tentoonstelling is het eigen leven. De ervaringen in de school, het dorp, de stad, de interesses. Het leven komt aan bod met het onbekende en bekende. Met het onzekere en zekere. Met onmacht en macht. Met de dialoog en de confrontatie.”
Een tweede uitgangspunt voor deze tentoonstelling betreft de vormgeving. De kunstenaar kiest voor een originele manier van werken met aquarel-potloden, aquarel, gouache, Chinese inkt, potloden en stiften op glad papier. “Ik heb voor deze tentoonstelling getracht om een eigen en originele taal te ontwikkelen. Ik heb mijn eigen alfabet en beeldentaal proberen te maken.”
Het thema 'Me, myself & I' wordt vervolledigd met ouder en nieuw werk. Deze multimediale aanpak en de persoonlijke insteek van de kunstenaar vormen de 2 centrale eigenheden van deze tentoonstelling.

De vernissage in Cultuurstation Tracé, Veltwijcklaan 222, heeft plaats vrijdag 24 november om 20u. De expo is verder open tijdens de weekends van 25 november en van 2 december van 14u tot 17u en op woensdag  29 november en 6 december van 19.30u tot 22u.  

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio