Oxfam Wereldwinkel houdt Cadeaudagen

zondagnamiddag kreeg Oxfam wereldwinkel bezoek van drie zingende dames, begeleid met gitaar, piano en slagwerk. De dames noemen zich 'Just Us'. Foto: W&F

Ekeren - Oxfam Wereldwinkel en Natuurpunt hielden in de Akerzaal van het Ekers Hof hun traditionele Cadeaudagen. Ze kregen de steun van het kinderkoord De Lambertijntjes en van de stedelijke muziekacademie.

Heel het weekend konden de bezoekers kennis maken met de fairtrade producten die de Wereldwinkels aanbieden. Oxfam zette onder meer zijn straffe wijnduo’s in de kijker: Malbec en Pinot gris van Raza uit Argentinië en de Pinotage en Chenin Blanc van Koopmanskloof in Zuid-Afrika. Bij een groot assortiment voeding en geschenken viel het ‘ringpakpapier’ op, verwijzend naar Ringland. Het ringpakpapier kan u  gebruiken als inpakpapier, maar ook als gezelschapsspel. Doorlopend werden proevertjes, dranken, soep en pannenkoeken aangeboden.

Zowel de Wereldwinkel als de organisatie van de Cadeaudagen is in handen van vrijwilligers. “Zij die zich geroepen voelen, zijn altijd welkom”, zei voorzitter Nadine Acke. Info over de Wereldwinkel in Ekeren vindt op op hun website.

http://www.ekeren@oww.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio