Transport Chris Slabbinck neemt transportbedrijf Nestor Seynaeve over

Transport Chris Slabbinck neemt transportbedrijf Nestor Seynaeve over

Foto: kw.knack.be

Zedelgem - Sinds 1 februari maakt het transportbedrijf Nestor Seynaeve uit Marke deel uit van Transport Chris Slabbinck. Met deze overname breidt Transport Chris Slabbinck zijn transportactiviteiten in de regio verder uit.

Nestor Seynaeve nv is een transportbedrijf uit Marke dat al 25 jaar in de sector actief is. Na een loopbaan van 51 jaar gaat de zaakvoerder op zijn 65ste op pensioen. De voorbije kwarteeuw bouwde Nestor Seynaeve een duurzame klantenportefeuille uit. Het merendeel van die klanten zijn er al bij van bij de opstart van het bedrijf.
 

Juiste beslissing in moeilijke tijden

‘Ondanks de massale faillissementen en de historische lage marges in de sector, ben ik ervan overtuigd dat deze weloverwogen beslissing de enige juiste is’, aldus Chris. ‘Door middel van schaalvergroting, kostenefficiëntie en een zwaarder gewicht in de sector, wil Transport Chris Slabbinck voor een nog vlottere service en efficiëntie naar de klant toe zorgen. Niet voor niets staat Transport Chris Slabbinck al drie generaties lang garant voor een innovatieve aanpak van transport, gekenmerkt door een kwalitatieve dienstverlening!’
 

Koen Note – koen@commapr.be – 0479 / 469 474 – www.slabbinckchris.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio