Zesde Zilleghems indoor skatefestijn

Zedelgem - Naar jaarlijkse gewoonte wordt door de jeugd- en sportdienst een indoor skate-happening georganiseerd. Dit op zaterdag 5 mei van 13u30 tot 18 uur in sportzaal Jonkhove te Aartrijke. Iedereen kan er gratis zijn of haar skate-technieken uittesten op het unieke parcours, uitgetekend en opgesteld door indoor specialist ‘Ramp-Affairz’.

De hele namiddag kan men er ‘free skaten’. Er is ook een ‘non-sponsored-skatecontest’ voorzien met toffe prijzen van skatewinkel Jaydee. Categorieën zijn -14 en +14 -jarigen. Ook minder ervaren skaters zijn zeker welkom in Aartrijke.

Een echte skater mist deze unieke kans niet. Een fantastisch skatesfeertje verzekerd: lekkere muziek, betaalbare frisdrankjes in de cafetaria met uitzicht op het parcours, actie, fun, spanning, leute, goede indoor skate-vloer en uitzicht op de tricks vanuit de tribunes boven. Er staan ook enkele skate-toestellen buiten opgesteld.

Dit jaar kan je ook je graffititalenten de vrije loop laten op de opgestelde panelen buiten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een oergezellige skate-namiddag.

jeugd@zedelgem.be of 050 / 28 86 02

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio