Swoop komt naar de Wezefeesten

Swoop komt naar de Wezefeesten

De werkgroep van de Wezefeesten zijn klaar om te feesten Foto: LL

Ardooie - De 51 ste Wezefeesten zijn in aantocht en het programma ziet er ook dit jaar gevarieerd uit. Komend weekend vieren de inwoners feest in de voorziene feesttent.

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 augustus gaan de Wezefeesten door. Men gaat rustig van start met een diepvriesgroentenkaarting op vrijdagavond om 18.30 uur.

Op zaterdag is het de beurt aan de wielerwedstrijden. Er zijn twee koersen onderverdeeld voor de wielertoerist beneden de leeftijd van 40 jaar (17 uur) en de andere koers is bedoeld voor de wielertoerist boven de 40 jaar en voor de dames (18.15 uur). Beide koersen meten 10 toeren van 3 km en iedere deelnemer maakt kans op diverse prijzen. Na het sportieve gedeelte is er een optreden van Swoop te horen en daarop volgt de Foute Party. De inkom voor het optreden is volledig gratis.

Op zondagmorgen kan men een toertje maken met het paard en de koets. De liefhebbers kunnen een kaartje leggen tijdens de diepvriesgroentenkaarting. De gezinsfietstocht om en rond de Weze gaat door in de voor- en namiddag. Over de middag is er barbecue.

Voor wie zich geroepen voelt om deel te nemen aan de wielerwedstrijden kan meer info krijgen via koers@wezefeesten.be

Alle andere informatie omtrent de feesten kan je bekijken via: www.wezefeesten.be.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio