De Hillefisters vieren feest

Wingene - Tijdens het weekend van vrijdag 19 juni gaat den Hille feest vieren. De Hillefisters zorgden voor een gevarieerd en uniek programma.

Op vrijdag 19 juni gaat de kermis van start. In de feesttent is er een afterwork party en voor één pintje betaalt men 1 euro. Daarbij hoort het Kampioenschap Frigobox werpen. De winnaar krijgt een goed gevulde frigobox mee naar huis. De tent is open vanaf 16 uur.

Men gaat verder op zaterdag 20 juni met enkele optredens. Om 22 uur verwacht de organisatie Alive and kicking UK en omstreeks middernacht is het de beurt aan Riff/ Raff uit Italië. Hier kost een inkomskaart 15 euro.

Op zondag 21 juni gaat men om 9 uur van start met een truck- run speciaal bedoeld voor de kinderen. Ze kunnen meereizen in een vrachtwagen en krijgen nadien een portie frietjes met ribbetjes of een frikandel. In de namiddag kunnen ze terecht in het speeldorp. Dit alles kost 5 euro per kind.

Naar de middag toe is er ribbetjes festijn en hierbij betalen volwassenen 15 euro en kinderen 5 euro. Na het eten is er Benji Sky Jump van 60 meter hoog. Sky- Jump is een attractie waarbij je door een heel speciaal systeem naar beneden kan springen vanaf 60 meter hoogte. Je springt door een gat naar beneden en tijdens de jump maak je een complete vrije val, zonder dat je het gevoel hebt dat je ergens aan verbonden bent. Het leuke is ook dat je met 15 personen naar boven kan en daarna springt er één persoon en zo ben je nooit alleen. De burgemeester, Hendrik Verkest, zal als eerste springen en dit met de steun van het schepencollege die meegaan de hoogte in. Om mee te doen aan de Benji Sky Jump betaal je 40 euro.

Als afsluiter is er omstreeks 17 uur is een optreden van Level Six. De inkom is gratis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio