Foleys geeft gratis tickets weg voor bekerfinale

Foleys geeft gratis tickets weg voor bekerfinale

Patrick Foley en medewerker Ray power. Foto: Nathalie Schoup

Gent - Patrick Foley geeft gratis tickets weg voor de bekerfinale tussen AA Gent en Cercle Brugge op 15 mei. Mensen kunnen vanaf vandaag tickets afhalen in de Ierse pub Denis Foleys op de Graslei. In ruil voor de tickets koop je een waardebon om te gaan eten in zijn pubs.

Wie nog geen ticket heeft voor de bekerfinale op 15 mei hoeft niet te treuren. Patrick Foley kon heel wat tickets voor de wedstrijd. ‘Ik ben zelf al jaren fan van AA Gent en wou hier graag iets rond doen. Het doel van deze actie is mensen een leuke dag bezorgen. Dat is het belangrijkste voor mij', vertelt Patrick Foley.

Het systeem werkt als volgt. Je koopt een waardebon van honderd euro in de pub Denis Foleys. Met die bon kan je vanaf nu tot eind augustus – niet in de Gentse feesten – voor 50 euro eten aan de Recollettenlei en voor 50 euro aan de Graslei. Iedereen die zo’n bon koopt, kan één van de vijf bussen nemen die Patrick inlegt. Foley: ‘Aangezien de wedstrijd pas ’s avonds is, bied ik op 15 mei tussen 14u en 16u30 iedereen een gratis luxebarbecue aan in mijn pub op de Recollettenlei. Daarna vertrekken we allemaal samen naar Brussel. Na de wedstrijd krijgt iedereen nog wat gratis ‘fingerfood’.

Wie dus nog één van de tickets wil voor de bekerfinale haast zich beter onmiddellijk naar de Graslei want de interesse is enorm. Patrick verwacht dat morgenavond alle tickets al zullen weg zijn. ‘Mensen zijn verbaasd dat ik zo’n actie organiseer, maar ik doe wel meer acties. Ik heb al heel wat telefoontjes gehad voor de tickets dus er snel bij zijn is de boodschap’, aldus Patrick.

Tickets zijn vanaf vandaag af te halen in Denis Foleys op de Graslei, nr.8.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio