Kuurns Comedy Festival

Kuurne - Mc Manu Moreau, Ygor en Jeron Dewulf zijn deze avond de komieken van dienst op het Kuurnse Comedy Festival die vanaf 20.00 uur doorgaat in de Sint-Pieterszaal. Wie erbij wil zijn betaalt aan de deur 12 euro. De deuren gaan open vanaf 19.15 uur. De organisatie van het Kuurnse Comedy Festival ligt in handen van Curieus Kuurne.

Manu ziet er jonger, lichter en gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is. Zijn wereld is te gek voor woorden, hij vertelt er u in geuren en kleuren alles over. Droge humor met een donker kantje door jong aanstormend talent.

Ygor is het alter ego van Filip Haeyaert, een kleine man uit Poperinge met een blonde krullenkop en aardig wat pluimen op z'n muts. In zijn eigen onnavolgbare stijl brengt hij pure West-Vlaamse absurde humor tot leven.

Jeron is een Vlaams acteur en comedian met Chileense roots, gekend van het programma 'foute vrienden'. Jeron is zowel een theaterbeest als een geweldig stand-up comedian. Verwacht je aan cliché's die je nog nooit zo benaderd zag!

Afspraak vrijdag 29 april 2016 om 20 uur in de Sint-Pieterszaal in Kuurne.  Tickets aan de deur betaal je 12 euro.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio