Infomoment over fibromyalgie

Deerlijk - Op zaterdag 30 april om 16 uur gaat er in ontmoetingscentrum d’Iefte een informatiebijeenkomst door over fibromyalgie. De organisatie ligt in de handen van vzw Fibroveerke uit Deerlijk.

Wie vragen heeft over fibromyalgie of de erkenning van de ziekte door de overheid kan op zaterdag 30 april terecht in ontmoetingscentrum d’Iefte voor een informatiebijeenkomst.  Tijdens de bijeenkomst zullen zowel leden van VZW Fibroveerke uit Deerlijk als mensen van het Vlaams Patiëntenplatform de nodige toelichting geven over de onduidelijkheden die er zijn over de ziekte en de erkenning door de overheid. 

Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom bestaande uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met soms extreme vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten.

Alle geïnteresseerden zijn zaterdagnamiddag vanaf 16 uur welkom. Wie lid wordt zaterdagnamiddag van VZW Fibroveerke krijgt zijn inkom terugbetaald en ook reeds aangesloten leden van VZW Fibroveerke krijgen gratis toegang.

Wie geen lid is van VZW Fibroveerke betaalt 10 euro aan de deur.

Meer info over Fibromyalgie is eveneens te vinden op de website van VZW Fibroveerke die terug te vinden is via www.fibroveerke.be

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio