Thuis composteren kan je leren

Thuis composteren kan je leren

Foto: GF

Deerlijk - Wie zijn tuin - en keukenafval drastisch wil zien verminderen moet zeker er eens gaan aan denken om te composteren. Via drie sessies wil Imog compostmeesters in spé de geheimen van het composteren bij brengen.

Wil je thuis tuin- en keukenafval verwerken of heb je al een compostvat, maar nog weinig ervaring en vooral veel vragen? Met goede tips kom je ver en bespaar je veel op je afvalfactuur. Daarom organiseert Imog een compostcursus.

In 3 sessies (op verschillende dagen) dompelt Imog je onder in de wereld van het thuiscomposteren. Eerst worden de basisregels van het composteren aangeleerd. Tijdens de tweede les wordt een bioboerderij bezocht en in de afsluitende sessie wordt alle kennis die reeds werd opgedaan omgezet in de praktijk.

Waar en wanneer?

Het Slot (De Groene Long, Oudstrijderslaan) in Kuurne, woensdagnamiddag 18 en 25 april en 2 mei, van 13.30 tot 16.30 uur.

Inschrijven en meer info

Imog, Kortrijksesteenweg 264, 8530 Harelbeke, 0800 99 827, info@imog.be, www.imog.be. Schrijf je snel in voor deze gratis compostcursus, want de plaatsen zijn beperkt!

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio