Drie gewonden bij zwaar ongeval op E17 in Zwevegem

ZWEVEGEM - Zondagmiddag zijn bij een ongeval op de E17 ter hoogte van de afrit Zwevegem drie gewonden gevallen. Een voertuig ging daarbij om een nog onduidelijke reden over de kop. Een andere wagen ramde een elektriciteitscabine om vervolgens op een haar na drie steunpilaren van een signalisatiebord te missen. Het ongeval veroorzaakte tijdelijk wat verkeershinder.

Eén van de betrokken voertuigen, een grijze Volvo, belandde daarbij in het struikgewas nadat de wagen eerst een elektriciteitscabine had geramd en vervolgens op een haar na 3 steunpilaren van een signalisatiebord had gemist.

Het andere voertuig dat bij het ongeval betrokken was, ging over de kop en kwam tot stilstand op zijn dak in de grasberm. Door de zware klap waarmee de personenwagen inreed op de elektriciteitscabine werd die tot schroot herleid.

Drie personen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Door het ongeval lagen zowel de rechterrijstrook als de pechstrook bezaaid met brokstukken en olie, waardoor de brandweer ter plaatse moest komen om het wegdek te reinigen. Dat veroorzaakte enige tijd lichte verkeershinder.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S