Extra plaatsen vrij voor creatieve sport-en spelweek

Extra plaatsen vrij voor creatieve sport-en spelweek

Foto: GF

Deerlijk - Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli gaat de creatieve sport-en spelweek door. Gezien het grote succes werd het deelnemersaantal opgetrokken zodat nu nog enkele extra plaatsen beschikbaar zijn.

Wie graag zijn handen vuil maakt met klei, verf, gips of plasticine moet er beslist eens over nadenken om deel te gaan nemen aan de creatieve sport-en spelweek. In de voormiddag worden 1001 verschillende knutselwerkjes gemaakt terwijl in de namiddag sport en spel aan bod komt.

Een hindernisparcours, basketballen, voetballen, dikke Bertha, badminton, tafeltennis, waterspelletjes of een echte reis rond de wereld het kan allemaal voor wie deelneemt aan het sportkamp!


Jeuken je handen en staan je sportschoenen al klaar? Schrijf je dan vliegensvlug in voor dit creatieve sport- en speelkamp die doorgaat in school de beuk, Sint-Amandusstraat 16 van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli van 9.00 tot 16.00 uur. Er is tevens opvang voorzien van 8.30 tot 16.30 uur.


De deelnameprijs bedraagt 100 euro en enkel kinderen van het 1ste tot en met 6e leerjaar (geboortejaren 2006 - 2001) kunnen inschrijven.


Info en inschrijven kan bij de sportdienst op het nummer 056 77 73 19 of sport@deerlijk.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio