Halve marathon 'Rapper dan een Ezel' aan 32 ste editie toe

Halve marathon 'Rapper dan een Ezel' aan 32 ste editie toe

Foto: NSK

Kuurne - Joggingclub Kuurne pakt dit jaar uit tijdens de 32 ste editie van Rapper dan een ezel met een nieuw initiatief in de vorm van een aflossingswedstrijd voor ploegen van bedrijven. Elke deelnemende ploeg bestaat uit vier atleten.

De halve marathon 'Rapper dan een ezel' mag dit jaar 32 kaarsjes uitblazen.  Voor joggingclub Kuurne die het evenement organiseert hoogtijd om een nieuw initiatief in het leven te roepen in de vorm van een aflossingswedstrijd voor ploegen van bedrijven.  

Onder de naam met vier Rapper dan een ezel zullen tijdens deze proefeditie slecht een 25-tal ploegen worden toegelaten telkens bestaande uit vier atleten die het tegen elkaar gaan opnemen.  De eerste loper loopt de aanvangsronde en de eerste grote ronde, 6 km. De drie andere lopers lopen elk een grote ronde van 5 km.

In tegenstelling tot vroegere aflossingswedstrijden wordt geen stok doorgegeven maar wel een speciale schouderband (een Tasuki) waarin ook de chip zit voor de elektronische tijdregistratie.

Met dit nieuwe initiatief krijgen bedrijven die gezondheid en gezonde lichaamsbeweging hoog in het vaandel dragen alvast een unieke kans om te schitteren.

Meer info op www.rapperdaneenezel.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio