Working class hero

Vilvoorde - 2012 zal het drukste comedy jaar worden voor Nigel Williams sinds hij dertien jaar geleden begon. Met zijn nieuwe voorstelling ‘Working Class Hero’ zal hij begin februari in CC het Bolwerk te zien zijn.

De Britse stand-up comedian Nigel Williams komt begin februari naar CC het Bolwerk met zijn voorstelling ‘Working Class Hero’. Vanuit zijn verleden als fabrieksarbeider, politiek activist, vakbondsafgevaardigde en cafébaas, geeft Nigel zoals steeds zijn ongezouten mening over ‘The State of the Nation’ (tot ver buiten de kerktorens). De keuze tussen strijden voor een betere wereld of zachtjes inslapen in een zee van ‘bullshit’is aan ons. Met de zeis van de humor kortwiekt Nigel verkopers van nieuwe idealen, gebakken lucht, vlaggen en hypocrisie.
Nigel blijft trouw aan zijn ‘working class roots’, Bij deze voorstelling steekt hij zijn net uit, zoekt de vijand op en ontmaskert hem en neemt hij ook zijn eigen idealen in het vizier en fileert ze. Radicale eerlijkheid is de nieuwe vlag waarachter hij zich schaart, stand-up comedy is zijn wapen.

Al wie comedy graag een beetje ruwer heeft is welkom in CC het Bolwerk op woensdag 8 en donderdag 9 februari om 20u30. Tickets kosten 14€, voor 55-plussers, jongeren (minder dan 26 jaar), groepen vanaf 15 personen en houders van een lerarenkaart 13€.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio