Facebookers zetten vriendelijkste truckchauffeur van het land in de bloemetjes

Facebookers zetten vriendelijkste truckchauffeur van het land in de bloemetjes

Foto: IF

Kapellen - De beheerders van de Facebookpagina 'Ge zijt van Kapellen als...' hebben afgelopen zaterdag een paaswedstrijd georganiseerd. Daarbij konden zes paaseieren gewonnen worden. Een extra paasei was er voor Niko Van Poppel, de vrachtwagenchauffeur die zich verontschuldigde voor de overlast die zijn aanrijding onlangs met een bus van De Lijn op de ovonde veroorzaakte.

De overhandiging van het paasei aan Niko Van Poppel vond afgelopen zaterdag plaats. "Nooit gedacht dat mijn excuses op de Facebookpagina 'Ge zijn van Kapellen als...' zoveel hartverwarmende reacties zou teweeg brengen. Het bericht kreeg 332 likes", stelt hij.

"We werden door veel leden aangesproken om de chauffeur in de bloemetjes te zetten. Daar zijn we graag op in gegaan. We geven hem dit paasei omdat hij de vriendelijkste trucker van Vlaanderen is", stelt Hugo De Hoon, medebeheerder van de Facebookpagina.

De vrachtwagen kwam vorige week in botsing met een bus van De Lijn op de Hoevensebaan in Kapellen. De man excuseerde zich op de Facebookpagina 'Ge zijt van Kapellen als...' voor het ongemak dat het ongeluk voor heel wat Kapellenaren teweeg bracht, een gebaar dat fel geapprecieerd werd door de leden van de pagina.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio