CD&V zoekt helden

CD&V zoekt helden

Foto: Neel Vermeiren

Wuustwezel - CD&V Wuustwezel wil een bloemetje schenken aan de helden van de bewoners. De partij roept op om te laten weten wie hun helden zijn.

"Een gratis bloem voor jou superheld? Een gratis bloem voor iemand die je wilt bedanken omdat hij/zij voor jou écht een held is?", vraagt CD&V Wuustwezel. "Omdat diegene je dagelijks helpt, je kinderen veilig naar school doet of gewoon altijd zo lief voor je is? Wel dit is het moment ! Voor het derde jaar op rij gaan onze burgemeester, schepenen, raadsleden en andere leden van CD&V voor jou op pad. We bellen aan en geven jou superheld(in) een mooie bloem én een kaartje met je naam op."

Nomineren kan via de website www.100procentsamenvoorwuustwezel.be. 28 april gaat men op pad om de bloemetjes uit te delen. Nomineren kan tot 24 april. "Er zijn zoveel helden in onze gemeente. Vaak actief in de schaduw en dan brengen wij graag het nodige licht om ze te belonen", zegt burgemeester Dieter Wouters. "We doen dit voor de derde maal en weten hoe dit mensen raakt. Je kan een superheld zijn omdat je vaak helpt bij de opvang van de kids, een geweldige mama of papa bent, een mantelzorger bent die om iemand geeft, als gemachtigde opzichter de kids veilig overzet, een buur bent op wie je rekenen kan, luistert naar me wanneer ik dat nodig heb, gewoon zo leuk en lief bent, de beste pannenkoeken bakt, altijd goeiedag zegt telkens ik je zie, de beste onthaalmoeder bent, onze vereniging erg goed bestuurt of gewoon…jezelf bent."

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio