Ramborun aan de Kruisweg

Ramborun aan de Kruisweg

Foto: Wezelopdefoto

Wuustwezel - Ramborun is een gezellig brommertreffen met familienamiddag en mogelijkheid tot nadrinken in grote tent. Die wordt zaterdag 28 april georganiseerd.

Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje en eventueel een begeleide brommerrondrit. Animatie voor jong en oud. Men verzamelt om 12 uur. De rondrit start om 14u. Alle brommers zijn welkom, standaard zijn het grotendeels Honda Camino’s.  Vorig jaar reden er 80 mee.

Het is een begeleide rit.  De wegen zullen afgezet worden door de leden.  Er is ook een volgwagen voorzien in geval van panne.  Er wordt steeds samen gereden en er wordt dus rekening gehouden met de traagsten. Tussendoor zal er ook gepauzeerd worden om even iets te drinken. De ramborun is in het Antwerpse veruit de best georganiseerde caminotreffen.  Alles is volledig gratis.  Achteraf is op het terrein gelegenheid om iets te drinken en na te praten.  Er is ook kinderanimatie en een groot springkasteel.  Verder zal DJ Alain (excecute) voor de latere ambiance zorgen.  Het pikant Buske zal eten voorzien (ook vegetarisch).  Inschrijving is ter plaatse, gratis van 12 tot 14u.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio