Oldtimer bolides rijden door Gooreind

Oldtimer bolides rijden door Gooreind

Foto: WWOM

Wuustwezel - Voor de achtste editie WuustWezelse Oldtimer Meeting zakken de organisators WWOM terug af naar Gooreind op zondag 20 mei.

De Kerkplaats en de omliggende straten worden die dag afgesloten en gebruikt om de mooie bolides een plaats te geven. De Theo Verellenlaan wordt die zondag de blinkende oldtimerstraat in hartje Gooreind. Dit jaar heeft de organisatie beslist om het aantal inschrijvingen terug op te trekken naar 250 oldtimers.Eveneens is er ontbijt voorzien voor de betalend ingeschreven personen met hun oldtimer.

De Meeting is vrij toegankelijk en wel vanaf 9 u. Om 10 u wordt het startschot gegeven en kleuren de deelnemende voertuigen de startboog gevolgd door het fotomoment. De rondrit is ongeveer 80 km lang en voor de minder snelle voertuigen is er een rit van 30 km voorzien. "Op deze hoogdag van de oldtimerliefhebbers is er vanaf 14 u een live optreden van Coverband MIDLIFE   bij het terras aan ‘t  Schoolhuys. Dansschool SPILLEMAECKERS uit Brasschaat verzorgt om 15en 16 u “ Dance To The Sixties“  met leuke Rock ’n Roll  dansdemonstraties," vertelt Alida Leenaerts van de organiserende vereniging. Er zijn ook drank , fritten , hamburgers , ijsjes , mini - kermis , springkasteel en de krijtauto. 

Info: Kerkplaats GOOREIND van 9.00 u – 19.00 u ; http://www.wwom.be

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio