Wandelzoektocht met Oxfam in Loenhout

Wandelzoektocht met Oxfam in Loenhout

Foto: organisatie wandeltocht

Wuustwezel - Aan de Chirolokalen in Loenhout wordt zondag 3 juni een wandelzoektocht ten voordele van Oxfam georganiseerd

Oxfam Trailwalker is een unieke teamuitdaging die ertoe bijdraagt armoede en onrecht uit de wereld te helpen. Het is een wandeltocht van 100 km door de Hoge Venen, afgelegd door teams van vier personen in maximaal 30 uur. Bovendien zamelt elk team minstens 1.500 euro in ten voordele van projecten van Oxfam-Solidariteit in het Zuiden en het Noorden.

Hiervoor zijn al meer dan 150 teams ingeschreven, waarvan 1 team met twee Loenhoutenaren, Stijn en Wies Meeusen, aangevuld met Anja Lambrechts uit Essen en Tony De Wint uit Brasschaat. Zij zullen deelnemen aan dit grootse evenement op zaterdag 25 en zondag 26 augustus met de Hoge Venen als decor voor deze wandeltocht. Deelnemen aan die 100 km doen ze onder de teamnaam “Drie duvels en ne choco” (teamnummer269) en om de 1.500 euro sponsorgeld voor Oxfam bij elkaar te krijgen, organiseert dit team op 3 juni een wandelzoektocht in Loenhout.

Vertrek en aankomst in de chirolokalen, Vonderweg 33, Loenhout. Je kan starten vanaf 10 uur tot 15.00 uur. De afstanden zijn : 5 km (wandelfotozoektocht) of 10 km (wandeltocht). Voor en na (de hele dag dus) ben je welkom in de chirolokalen om een pint te drinken en een broodje te eten. Er is een gezellig terras en veel speelruimte voor de kinderen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio