Kinderen spelen boekentoneeltjes in De Sleutelbloem

Kinderen spelen boekentoneeltjes in De Sleutelbloem

André Sollie met zijn Konijntjesbrood Foto: De Sleutelbloem

Brecht - Leerkrachten, leerlingen en het oudercomité nodigen uit op de boekenbeurs in De Sleutelbloem. Er wordt weer voor boekenanimatie gezorgd.

De boekenbeurs wordt zondag 20 november van 13 tot 18 uur georganiseerd in GBS De Sleutelbloem, Schoolplein 2. 'We organiseren de beurs opnieuw met Jeukiboek: zij zorgen voor vooral prenten, kinder- en jeugdboeken en een portie boeken voor de ouders.
Tijdens de beurs is er boekenanimatie voorzien voor en vooral door de kinderen', vertelt leerkracht Jef Boden. Voor de kleuters zijn er voorleessessies rond 'Heksje Mimi'.

Boekentoneeltjes

De leerlingen van Overbroek stellen 'Superjuffie' van Janneke Schotveld voor. Dit is voor de tweede graad. De leerlingen van 5 van De Sleutelbloem spelen 'Het geheim van Cornwall Castle' van Hilde Vandermeeren voor de derde graad. De leerlingen van 6 stellen Konijntjesbrood' van André Sollie voor. Dit is een prentenboek voor de eerste graad.
André Sollie, de auteur van dat boek, zal aanwezig zijn bij het toneeltje en hij zal ook signeren voor wie dat wil. Vanuit de schooltuin laten de leerlingen van drie en vier nog een pompoen schatten. Het oudercomité zorgt zoals gewoonlijk voor een hapje en een drankje.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio