Emma en Valerie schaatsen ijspiste in

Kapellen - Met een demonstratie van kunstrijdsters op de schaats Emma Colassin en Valerie Palinckx is donderdagavond de ijspiste ingeschaatst. De piste blijft nog tot en met 8 januari op het Dorpsplein staan.

Burgemeester Dirk Van Mechelen (Open VLD) hield de gelegenheidstoespraak waarbij hij de sponsor van de ijspiste bedankte en de hoop uitsprak dat dit jaar de 15.000 schaatsbeurten van vorig jaar overtroffen zouden worden.

Op en rond de ijspiste zullen regelmatig extra activiteiten georganiseerd worden.

Zo zal er op donderdagen 15 en 22 december van 17 tot 19 uur een afterwork party georganiseerd worden. Op de piste klinkt dan swingende muziek en in de chalet kan je van een Leffe Kerstbier proeven.

Op vrijdag 23 december is er een afterschoolparty. Van 14 tot 16 uur gaat de muziek op de piste dan enkele streepjes luider.
 

Kinderen tot tien jaar en hun begeleiders kunnen terecht op maandag 26 december en maandag 2 januari, telkens van 11 tot 13 uur. Senioren kunnen dan weer komen schaatsen op vrijdag 9 december, maandag 19 december en vrijdag 23 december, telkens van 11 tot 12 uur. 

Schaatsbeurten op deze speciale dagen kosten maar 3 euro. Vermelden we nog dat op 24 december de kerstman langs komt en van 14 tot 16 uur snoepjes uitdeelt op de piste.

Voor alle praktische informatie over de ijspiste zoals tarieven en openingsuren verwijzen we u naar www.kapellen.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio