Kelly Apere finaliste Plus Model Awards 2012

Kelly Apere finaliste Plus Model Awards 2012

Foto: IF

Ekeren - De Ekerse Kelly Apere is een van de achttien finalistes voor de Plus Model Awards 2012. De finale vindt plaats op 3 maart in Center Parcs Vossemeren. 'Een boost voor mijn zelfvertrouwen', vertelt ze.

Plus Model Awards is een wedstrijd voor dames met modemaat vanaf 42. Er zijn met de wedstrijd dit jaar twee mooie prijzen te winnen, namelijk de Fashion Plus Award en de Plus Model Award. De dames die dit winnen, krijgen een modellencontract van een jaar bij Model Events.

Kelly Apere valt in voor een finaliste die afgehaakt heeft. 'Ondanks het feit dat ik achterstand heb opgelopen tegenover de andere dames heb ik deze kans met beide handen gegrepen. Ik ben oorspronkelijk in dit avontuur gestart met maar één doel voor ogen. Ik heb heel mijn leven gesukkeld met mijn gewicht en veel beledigingen naar mijn hoofd gekregen. Daardoor had ik weinig zelfvertrouwen. Tot ik op een dag de knop heb omgedraaid. Ik ben nu al elf jaar samen met een schitterende man en heb twee schatten van dochters', vertelt ze

Kelly Apere schreef zich in met een duidelijke visie: 'this girl with curves is going to start living'.

'Ik denk dat mijn verhaal bij vele vrouwen wel bekend is. Ik kan iedereen aanraden om volgend jaar dit avontuur aan te gaan', vertelt ze nog.

Kelly heeft ondertussen een Facebookpagina gemaakt (Kelly als PLUS model 2012). Stemmen op haar kan via de gsm (PLUS(spatie)15 sms’en naar 6687 of via de officiële Facebookpagina van PLUS MODELS, door op de fotopagina bij alle foto’s, album nummer 15. Kelly Apere te like’en.

Wie Kelly op een of andere manier wil steunen, kan haar mailen via kellyalsplusmodel@gmail.com.  

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio