Zilveren Lepel voor restaurant 't Leeuwke en voor restaurant Fresh

Kapellen - Restaurant 't Leeuwke en restaurant Fresh hebben van de Tafel van de Zilveren Lepel een 'Zilveren Lepel' gekregen. De restaurants werden met andere woorden uitgeroepen tot Ambassadeurs van de goede smaak.

De Tafel van de Zilveren Lepel werd vijf jaar geleden opgericht door enkele leden van een Rotary-serviceclub met interesse in de gastronomie. Leden van de Tafel bezoeken incognito restaurants om na te gaan of ze een goede prijs/kwaliteitverhouding aanbieden en of ook netheid, een goede bediening en gezelligheid worden nagestreefd.

De Zilveren Lepel bestaat uit een oorkonde als bewijs van hun ambassadeurschap.

De Tafel van de Zilveren Lepel is lovend voor Linsey en Steven die restaurant 't Leeuwke eind 2011 terug in volle glorie herstelden en de kaart met '(h)eerlijke gerechten' aanvulden.

'De carnivoren onder ons kunnen er thans ook genieten van o.a. het prachtige wit/blauw Belgisch rundsvlees. Goed te weten is dat hier alles, maar dan ook alles vers uit de keuken komt, zo ook de begeleidende sausen. Dit charmant aan tafel gebracht door gastvrouw Linsey die u tevens graag adviseert bij uw wijnkeuze', klinkt het in het juryrapport.

Frenk en Inge belandden na een omzwerving door Azië  en ervaring in de landelijke keukens van Cambodja terug in Kapellen waar zij in oktober 2011 van start gingen met restaurant Fresh.

'Hier kunt u uw smaakpupillen Oosters laten verwennen. Vergeet niet tijdig te reserveren, want velen voor u ontdekten al deze culinaire parel. Fresh is een aanrader als je eens lekker vreemd wil gaan', aldus het rapport van de Tafel van de Zilveren Lepel.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio