Leo Noels nieuwe voorzitter van Sint-Lucas Academie

Leo Noels nieuwe voorzitter van Sint-Lucas Academie

Directeur Eric Dilliën (l) feliciteert Leo Noels (r) Foto: IF

Kapellen - Met Leo Noels heeft de Kapelse Sint-Lucas Academie voor Beeldende Kunsten een nieuwe voorzitter gekozen. Marc Bergmans en Michel Michielsen werden respectievelijk aangeduid als secretaris en penningmeester.

Leo Noels was werkzaam bij de Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius te Antwerpen als adjunct-blibliothecaris, bij het Vlaams Economisch Verbond als directeur en bij KBC als sponsoring manager en pûblic relations voor de provincie Antwerpen en het Waasland. Hij is ook lid van de Raad van Bestuur van Antwerpen Cultuurstad vzw en van de Inrichtende Macht van het Scheppersinstituut (Sint-Eligius en Sancta Maria) in Antwerpen.

Marc Bergmans was kabinetsmedewerker en directeur in de sociale sector en werkt nu in de internationale reiswereld. Michel Michielsen was leraar bedrijfsbeheer in het volwassenenonderwijs en zetelt momenteel als OCMW-raadslid (CD&V) van Kapellen.

'Samen zullen we ervoor zorgen dat de academie zich verder kan ontplooien', stelt directeur Eric Dilliën.

De academie heeft ook een vestiging in Kalmthout. Er volgen momenteel zo'n 550 cursisten les, begeleid door een twintigtal personeelsleden.


 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio