WTC De Spartaan huldigt haar vrouwelijke leden

Stabroek - De Putse wielertoeristenclub De Spartaan heeft op zaterdag 2 juni zijn vrouwelijke leden in de bloemetjes gezet. De dames werden tijdens hun rit onderweg vergast op koffie en gebak en achteraf wachtte hen in hun clublokaal Hollands Hof een glaasje cava.

De Spartaan uit Putte telt vier ploegen die ieder hun specifieke gemiddelde richtsnelheid hebben: 34, 30, 25 en 20. Vijftentwintig procent van de leden is vrouw. De 'ladies' zijn vertegenwoordigd in alle groepen en daarnaast is er nog eens een vrouwenploeg.
Penningmeester Ludo Bocken gaf zaterdag het startschot, waarna Anja, Alice, Adrienne, Betsy, Marie-Louise, Dara, Dini, Tinie, Marie-José, Nicole, Ria, Rita, Astrid, Esther, Viviane, Maaike, Martine, Els, de Linda’s, de Nelly’s, Maria, Greet, De Sonia’s en Madeleine aan hun rit begonnen.

Bij De Jonckheer werd half gehouden voor gebak met koffie en na de rit stond er een glaasje cava klaar.
'Verschillende onder hen werden ook gehuldigd voor bewezen diensten. Anja Verhoeven, de clubsecretaris, werd verkozen tot Persoonlijkheid van het Jaar. Daarna speelden ze met vier teams een quiz. Bij De Spartaan staat de liefde voor het fietsen centraal en de onderlinge vriendschap: de dames zijn daar een uitgesproken voorbeeld van', stelt penningmeester Ludo Bocken.
 

Meer info op deze site.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio