Braziliaanse feesten beginnen met Latino Fever

Braziliaanse feesten beginnen met Latino Fever

Foto: Neel Vermeiren

Brecht - De Brazliaanse feesten zijn dit jaar een dagje langer.Het feest barst al los op vrijdagavond met 'Latino Fever'.

Vrijdagavond 6 juli begint het tropische feest met Favela Deluxe van 21 tot 3 uur. Deze Brazliaanse party 'Favela deluxe' wordt een mengeling van verschillende muziekstijlen. De organisatoren willen verschillende culturen bij elkaar brengen en ook voorstellen aan de bezoekers die nog niet vertrouwd zijn met deze muziekstijlen. Baile funk, samba, zouk, kuduro, latin, tropical, dancehall en Urban komen aan bod.

Outdoor

'Favela deluxe word maandelijks georganiseerd in een van België’s bekendste en grootste nachtclub die Club NOXX heet. Elke maand met een andere editie en soms met internationale artiesten.In de zomer presenteren wij eveneens Favela deluxe Outdoor waarbij we te zien zijn op festivals zoals de Braziliaanse Feesten', zeggen de organisatoren. De dj's zijn dj Drigão en dj Mr Rafa.

Zaterdag

7 juli 2012 staan de Braziliaanse Feesten op het programma van 16 tot 3 uur met Coco Ralado, Capoeira MCN, om 17 uur Sergio Lemos e Goiabada, om 20 uur Azevixe en om 23 uur Aline Lua. Doorlopend DJ Domenico en Doug Gentile.

 


 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio