Nieuwe website Wuustwezel zorgt voor betere dienstverlening

Nieuwe website Wuustwezel zorgt voor betere dienstverlening

Foto: Neel Vermeiren

Wuustwezel - Vanaf vandaag, 11 juli 2012, kan gesurfd worden naar de nieuwe website van de gemeente Wuustwezel. De nieuwe website heeft tot doel om de interactie met de burger te verbeteren. Daarnaast zal ook de samenwerking tussen de diensten van het gemeentehuis er wel bij varen.

De huidige website werd ontwikkeld in 2004. Ondertussen veranderde het internetlandschap grondig en hierdoor had de site het moeilijk om bij te blijven. Daarom werd er besloten een volledig nieuwe site te ontwerpen met een klare en heldere opbouw waar volop gebruikt gemaakt kan worden van de nieuwe technologische mogelijkheden. Dit kost 35.000 euro.

Dienstverlening

Schepen van informatisering Dieter Wouters is erg tevreden met het nieuwe product. 'De bezoekers zullen vooral naar de nieuwe layout kijken maar de echte vooruitgang zit in de betere dienstverlening. Er is een geïntegreerd digitaal loket dat 24/24u en 7/7d beschikbaar zal zijn.' Ook voor verenigingen en handelaars is er plaats. 'Zowel de vele verenigingen als handelaars en ondernemers hebben er een eigen pagina. Die kunnen ze zelf beheren en dus up to date houden.'

Voor informatie of goede tips: info@wuustwezel.be
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio