Gemeentepersoneel brengt toneel met knipoog naar verkiezingen

Stabroek - Gemeentepersoneel van Stabroek zet eind september het toneelstuk 'Erotiek in de politiek' op de planken. De personeelskring baseerde zich op het blijspel 'Betrapt in het kartel' van Antwerps stadssecretaris Roel Verhaert en verwerkte er Stabroekse politieke situaties in.

'Politiek is natuurlijk een ernstige zaak, maar met een beetje humor uitkijken naar de volgende verkiezingen kan voor niemand kwaad', steken initiatiefnemers Nicole Michielsen en Nathalie Meeusen van de personeelsdienst van wal.

 Het gemeentepersoneel voelt zich verbonden met de plaatste politiek. Tenslotte zijn zij degenen die de volgende zes jaar achter de schermen het beleid mee moeten uitzetten en uitvoeren.

'Leuk is dat er vanuit alle geledingen en diensten van onze gemeente mensen meewerken aan de voorstellingen: zowel bedienden als werklieden en politieagenten. De groep acteurs wordt gevormd door gemeentebedienden, onderwijzend personeel en politieagenten van de Zone Noord', vertellen Nicole en Nathalie nog.

Hoeft het nog gezegd dat de schepenen en gemeenteraadsleden benieuwd zijn hoe het reilen en zeilen in Stabroek op de planken wordt gezet?

De voorstellingen vinden plaats in Zaal Moorland op 28, 29 en 30 september, telkens om 20 uur (deuren 19.30 uur). Op aterdag 29 september is er ook nog een middagvoorstelling om 15 uur (deuren 14.30 uur). Kaarten kosten 8 euro en kunnen tijdens de kantooruren besteld worden op tel.: 03-568.80.80. of via toneel@stabroek.be.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio