Voetbalmeisjes welkom bij voetbalclub Noorse

Kapellen - Meisjes die van voetbal houden, zijn van harte welkom bij voetbalclub Noorse. Als enige club bij de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond beschikt Noorse over jeugdploegen die volledig uit meisjes bestaan.

Noorse heeft momenteel drie meisjesploegen (van 7 tot 15 jaar) en één damesploeg. Jammer genoeg moeten deze ploegen steeds tegen jongensploegen spelen. De club is ervan overtuigd dat meisjesvoetbal een toekomst heeft en dat het veel leuker is om te worden opgenomen in een volledige meisjesploeg dan te moeten spelen als eenling in een jongensploeg.

Op woensdag 19 september organiseert Noorse een initiatie voor alle geïnteresserde meisjes. Meisjes tot 9 jaar zijn welkom om 17.30 uur, van 9 tot 12 jaar om 18 uur en van 12 tot 15 jaar om 19 uur.

Op zondag 9 september speelden de meisjes (13 tot 15 jaar) tegen hun vrouwelijke leeftijdsgenoten van RSC Anderlecht. Valerie De Meulder speelt bij RSC Anderlecht en kwam tegen haar oude ploeg uit. Ze vond het fijn om weer eens terug op het voetbalveld van Noorse te staan. Locatie: terreinen Frans De Peuterstraat. Meer info op deze website.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio