Benefietshownamiddag 'Help ons Joke'

Benefietshownamiddag 'Help ons Joke'

Foto: Dennie Damaro

Brecht - Op zondagmiddag 3 maart 2013, vindt in zaal 't Centrum, Dorpsstraat 73 te Sint-Lenaarts de grote benefietshownamiddag plaats ten voordele van Joke Stoffelen. De organisatie hiervan berust bij de familie Stoffelen in samenwerking met Pearl Cita vzw.

Joke werd enkele jaren geleden slachtoffer van een ernstig sportongeval. Na diverse operaties en vele jaren van afzien van de pijn hiervan, diende zij tijdens de maand november opnieuw een operatie te ondergaan waarbij haar been werd geamputeerd. Momenteel volgen nog vele maanden van revalidatie en het opnieuw leren stappen met een prothese. Al deze ingrepen en zorgen, zowel voor als na, kosten veel geld, daarom rekenen wij op uw steun.

Benefiet

Om deze prothese te kunnen bekostigen wordt dus deze benefietshownamiddag georganiseerd. Er zijn die namiddag diverse optredens gepland van allerlei artiesten, gaande van blaasmuziek tot de gekende meezingers. Volgende artiesten hebben reeds hun toegezegd hun medewerking te verlenen aan deze shownamiddag, Rudi Schrauwen, Jolien, Louisia, KA 3 (parodie op K3), De Stabroekse Muzikanten, Scramble, Sugarfree (gekend van o.a. Jongeman, De wind fluistert je naam – te zien bij o.a. Anne TV en Ment TV), Dennie Damaro gekend van o.a. Het Schlagerlied, Donkere Ogen, Marieke…)
Het beloofd dus een namiddag te worden met veel amusement voor zowel jong als oud. De geluidstechniek wordt tijdens deze shownamiddag gratis verzorgt door JOLOSOUND uit Essen.

Ook U bent van harte welkom om een bezoekje te brengen aan deze shownamiddag. De deuren gaan open om 12.30 uur en de show zelf begint om 13.00 uur.

Kan u er deze namiddag niet bijzijn, en wil u Joke toch een steuntje in de rug geven, dan staat het u vrij om een gift te doen op het rekeningnummer BE62 7506 5251 9061 met vermelding gift benefiet joke.

Kaarten kunnen in voorverkoop gereserveerd worden bij Louis Van Ham (secretaris Pearl Cita vzw) op (++32) 0472 556 438.

Neem zeker ook eens een kijkje op de website www.helponsjoke.info
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio