Paasmuseum voor vzw Gambiavrienden op paasmarkt

Paasmuseum voor vzw Gambiavrienden op paasmarkt

Foto: Mie Tracteur

Brecht - Op paasmarkt in Brecht op paasmaandag 21 april kan de bezoeker kennismaken met het paasmuseum van Mie Tracteur.

Weerom trekt Mie Tracteur al te graag met haar oude Landini naar de pasmarkt in Brecht. Ze brengt haar Mobiel Museum mee, welke voor deze gelegenheid werd omgetoverd tot het ‘Museum van de Paashaas’. En indien de kleintjes de Paashaas niet wekken, kunnen zij naar hartenlust de vele Paaseitjes komen zoeken... Is de Paashaas, welke lekker ingedommeld in het zalige bed van het Paasmuseum, wakker te krijgen? 'e proef op de som en kom kijken! Iedereen welkom op het Gemeenteplein in het centrum van Brecht, en dit van 9 tot 13 uur', nodigt Mieke uit. Zoals elk jaar zal Mie Tracteur tevens een stand voorzien t.v.v. van vzw ‘De Gambiavrienden’, een organisatie die zich belangloos inzet voor het welzijn van kinderen in Gambia.

Gambiavrienden

De Gambiavrienden? Kijk even op http://users.telenet.be/VZW-DeGambiavrienden/site/Home.html. Verantwoordelijke is Patrick De Vos. Op de paasmarkt gaat Mie Tracteur voor deze organisatie mooi verpakte honingzeepjes verkopen aan 1 euro per stuk. 'Want het zijn zulke schatten die zich met een ongeziene dosis inzet, belangloos inzetten voor de kinderen in Gambia', zegt Mie.

Info: www.mietracteur.eu

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio