Damesvoetbal Achterbroek wordt Damesvoetbal Wuustwezel

Damesvoetbal Achterbroek wordt Damesvoetbal Wuustwezel

Damesvoetbal zit in de lift Foto: edp

Wuustwezel - Vanaf het seizoen 2014-2015 kunnen meisjes en dames voetballen in competitie met K.Wuustwezel FC.

'In welke reeks we volgend seizoen zullen spelen met onze nationale dames is nog niet geweten gezien de ontknoping van de competitie nog op zich laat wachten. Voor welk ploeg we volgend jaar uitkomen is stilaan een feit', zeggen de dames. Achterbroek heeft unaniem beslist mee te werken om de damessectie over te schrijven naar een nieuwe club. 'Door verschil in ambities tussen hoofdbestuur en damesafdeling heeft Achterbroek beslist om de damesploegen  naar volgend seizoen toe niet meer in te schrijven.' K. Wuustwezezel FC heeft beslist om de damessectie van Achterbroek in hun rangen op te nemen. De nieuwe thuisbasis wordt dus Bredabaan 280 2990 Wuustwezel.

Overstap

'Bijna de voltallige kern van speelsters heeft beslist om de overstap mee te doen. We treden volgend seizoen op in 2de nationale ( mss 1ste afhankelijk van de ontknoping) , 1ste provinciale,  3de provinciale en MU16.'

Kennismaking

Op woensdag 7 mei organiseren de dames een kennismakingstraining voor meisjes en dames die kennis willen maken met de werking en met K. Wuustwezel FC. Iedereen is welkom. Meisjes t.e.m. 15 jaar zijn welkom om 18.00 uur,  ouder om 19.30 uur.

Info via damesvoetbalwuustwezel@gmail.com of 0486/430160

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio