HORECA SPIERE-HELKIJN INGEZOOMD

@terras is nieuw en levendig fris

Spiere-Helkijn - Spiere-Helkijn heeft er een nieuw café bij. Niet in een nieuw gebouw, want hier was vroeger reeds het café-restaurant De Kapitein gevestigd. De uitbaters Andy Vermaut en Bianca hebben de buiten –en de binnenkant echter zodanig veranderd dat er geen vergelijking meer blijft rechtstaan. Ook het concept …

lijkt ons wel nieuw: je bent welgekomen in het café, je drinkt een goed glas maar je gaat niet terug op weg met honger. Andy en Bianca titelden het concept in als ‘Koffie –en Bierhuis mèt amuses’.
Het is dus een (moderne)Brasserie én een (kleurige)Tea-room.

De naam lijkt ook heel origineel maar net zoals het café bedoeld om iedereen(tweetaligheid) aan te trekken, een heel breed publiek dus.
Het café opende op 19 mei en beide konden tot hun genoegen vaststellen dat de buitenspeeltuin(er is ook een binnenspeeltuin) mèt springkasteel en zuiders terras, een echte zomerse hit is.

Nieuw, jong maar ook ervaren want zowel Andy als Bianca hebben al veel Horecawatertjes doorzwommen. Ze weten heel goed hoe de Horeca(crisis) aan te pakken. Hun vastberadenheid geeft hen dan ook de nodige werkkracht om die spannende uitdaging aan te gaan.

@terras is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16u00, de zondag vanaf 10u00 en de andere dagen staan ze steeds open voor één of ander privéfeestje. Je kan ze daarvoor ook bereiken op 056/ 45 72 32 , 0477/ 293 259 of op andy.vermaut@telenet.be.  Robecynplein 6 Spiere.
Succes toegewenst!
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio