OPEN MONUMENTENDAG 2012 ANZEGEM

Tentoonstelling Anzegems Artistiek Talent in Oude Kerk Vichte

Reeds verleden weekend konden we in de Oude Kerk Vichte genieten van het ‘Anzegems Artistiek Talent’. Zo’n 27 individuele kunstenaars en 3 afdelingen van de Tekenacademie stellen er tentoon. Met een thema als ‘muziek, woord en beeld’ kon men zich geen betere sleutelwoorden dromen voor wat in dat gebouw tentoon gesteld werd. Er werd dan ook een beroep gedaan op de leerkrachten en leerlingen van de Academie voor Beeldende Vormgeving, afdelingen Anzegem en Vichte én op inwoners van Anzegem om deel te nemen met 1 geselecteerd werk.

GC Anzegem, i.s.m. cultuurraad Anzegem, maakte een mooi en gedetailleerd kleurenboekje met alle namen en werken van de creatievelingen. De namen zijn alvast Caroline Beeuwsaert (keramiek), Beatrice Callens (olieverf op doek), Leen Coorevits (keramiek), Marleen Cosaert (materieschilderij), Stijn De Scheerder (metaalsculptuur), Tom Defoirdt (origami), Carine Delapierre (keramiek) , Denise Delrue en Dirk Derutter (acrylschilderij), Mieke Desimpelaere (olieverf), Ivan Dewaele (acrylschilderij), Stefaan Ducatteeuw (acryl en olieverf), Alex Eggermont (installatieschilderij), Marin Hermie (materieschilderij), Jan Lietaer (3-delin buitenwerk in ijzer), Gilbert Lucq (aquarel), Marc Mahieu (acryl), Jeanne Naessens (schilderij met gemengde techniek), Mihèle Perneel (handgetuft tapijt), Jessica Van Heecke (keramiek), Francine Van Rechem (acryl), Liesbeth Vanden Berghe (juwelen uit zilver), Gerda Vanlaecke (sculptuur in blauwsteen), Arnaold Vantieghem (olieverf) en Lili Vercaemst (gemengde schilderijtechnieken), en Jeroen Verhaeghe (assemblage). Ook de klassen van juf Lotte, meester Stephen en juf Annelies stellen tentoon.

Wie van wat is en hoe het er echt uitziet, daarvoor kan je op zaterdag 8 september van 14u30 tot 18u en op zondag 9 september (Open Monumentendag) van 13u tot 18u.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio