Gemeentebestuur van Kruishoutem gaat "on tour"

Kruishoutem - Halfweg de legislatuur acht het gemeentebestuur de tijd rijp om te polsen naar de mening van de inwoners over het intussen gevoerde beleid. Burgemeester en schepenen houden daarom een infomoment in elke deelgemeente.

"Samen met de burgers staan we stil bij de realisaties van de voorbije jaren en kijken we vooruit naar de projecten die de komende drie jaar nog op het programma staan. Halfweg de legislatuur is een ideaal moment om ook de mening van de burger te vragen", licht schepen Kristof Callens (CD&V) toe.

Het schepencollege organiseert in iedere deelgemeente een ontmoetingsmoment waarop ook de burger het woord kan nemen. Elke schepen zal een korte uiteenzetting geven over de stand van zaken van zijn beleidsdomeinen en -projecten. Daarna zullen ook de vragen en bezorgdheden van de aanwezigen aandacht krijgen.

De ronde van de bestuursploeg houdt halt in De Mastbloem in het centrum op dinsdag 3 mei om 19.30 uur, zaal Nocra in Nokere op donderdag 26 mei om 19.30 uur, zaal della Faille d'Huysse in Lozer op dinsdag 31 mei om 19.30 uur, zaal Twee Dorpen in Wannegem-Lede op donderdag 9 juni om 19.30 uur en in zaal Elckerlyc op de Marolle op donderdag 7 juli om 19.30 uur.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio