Koninklijke harmonie De Eendracht concerteert in de BrandWoeker

Oudenaarde - De koninklijke harmonie De Eendracht Mater brengt op zondag 18 maart om 10.30 uur een lenteconcert in de BrandWoeker in Oudenaarde.

Onder de leiding van dirigent Tom Vercruysse brengen de muzikanten een gevarieerd programma met als thema “Dansen Geblazen”. Na het concert kan je aanschuiven aan de feestdis met keuze uit kalkoen of zalm.

Een inkomkaart voor het concert kost 10 euro, een drankje inbegrepen. Voor combikaarten, concert en feestdis, betaal je 23 euro (kalkoen) of 25 euro (zalm).  Wie enkel kiest voor de feestdis betaalt 16 euro (kalkoen) of 18 euro (zalm).  Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten of via 0477/50.98.49 of eric@demeuleneire.be.

De harmonie van Mater opent ook de deur voor nieuwe muziekliefhebbers. Het doel is muzikanten van in en buiten Mater de mogelijkheid te bieden om zich uit te leven in het samen musiceren. Ook krijgen ze de kans om kennis te maken met andere stijlen en culturen. 

Vorig jaar werd het trommelkorps nieuw leven in geblazen. Onder leiding van Marijke Lefranc en Nele Van Nieuwenhuyze ondersteunt een enthousiaste groep jongeren de harmonie op haar talrijke stapconcerten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met voorzitter Eric De Meuleneire, 0477/50.98.49 of via harmonie@harmoniemater.be.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio