Stasbestuur zoekt helpende handen voor buitenschoolse kinderopvang

Oudenaarde - Voor de organisatie van de voor- en naschoolse kinderopvang is het stadsbestuur vanaf 1 september nog op zoek naar inwoners die bereid zijn om een handje toe te steken.

Het stadsbestuur organiseert de voor- en naschoolse opvang in de Oudenaardse kleuter- en lagere scholen in het centrum en in de deelgemeenten. De opvang wordt verzorgd door opvangkrachten die instaan voor het registreren van en toezicht houden op de aanwezige kinderen.

Voor de organisatie van de  buitenschoolse kinderopvang, die vanaf 1 september weer wordt opgestart, zijn nog helpende handen nodig. De opvang wordt georganiseerd van maandag tot vrijdag, maar niet op schoolvrije dagen en tijdens vakantieperiodes. De ochtendopvang loopt van 7 tot 8.15 uur en de avondopvang van 16 tot 18 uur. Op woensdagnamiddag is opvang voorzien van 11.30 tot 18 uur.
 

Tegenover de prestaties staat een vergoeding. PWA-krachten worden vergoed met PWA-cheques, terwijl andere vrijwilligers een forfaitaire belastingvrije onkostenvergoeding krijgen. Wie geïnteresseerd is om aan de uitbouw van de buitenschoolse kinderopvang mee te werken, kan contact opnemen met Jessy Wandels via 055-33.51.24 of Linda Reyns via 055-33.51.68.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio