Toneelgezelschap Leren Vereert duikt in de kookpotten

Toneelgezelschap Leren Vereert duikt in de kookpotten

Foto: Foto via www.leren-vereert.be

Oudenaarde - Het toneelgezelschap Leren Vereert brengt de komedie 'Comme chez Swa'. De voorstellingen gaan door in het cultureel centrum De Woeker.

Met de billenkletser ‘Comme chez Swa’ worden de lachebekken op hun wenken bediend. Met een erfeniskwestie, een gezondheidsinspectie, liefdesperikelen en zelfs een huurmoordenaar stapelen de misverstanden zich op.

De voorbereidingen liepen echter niet van leien dakje. Voorzitter Frederic de Vos: 'Hoofdrolspeler Bart De Smet moest wegens gezondheidsredenen een maand voor de opvoeringen afhaken. Paniek in de groep. Bij alle collega-verenigingen in de streek deden we navraag of er nog iemand was om deze rol op zich te nemen. Maar zoals verwacht was men zelf overal bezig met een productie. Tenslotte is het onze regisseur Louis, die ook acteert in andere gezelschappen, die de rol van Swa op zich heeft genomen. Ook privé is hij een goeie kok, dus dat kan zeker al niet stuk'.

Op de planken staan Adri Vervaecke, Filiep Braem, Jessie Van Butsel, Jolien Goeminne, Marnix Notschaele, Martine Devriese, Jente Van den Broecke, Valerie Van der Schelden, Louis Kindt en Frederic de Vos

De voorstellingen gaan door op vrijdag 25 november om 20.30 uur, zaterdag 26 november om 20 uur en zondag 27 november om 15 en om 18.30 uur. Tickets kan je reserveren via 0474/23.16.44.

Meer informatie kan je terecht op de website www.leren-vereert.be. Het toneelgezelschap is ook nog op zoek naar mannelijke spelers.

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio